Bestratingen 11

Vindt u dat het tijd is om eens iets nieuws aan de bestrating om uw huis heen te laten doen? Of heeft u een nieuwbouw woning waar de hele tuin nog aangelegd moet worden? Bij NvB Tuinen bent u aan het juiste adres voor een prachtig tuinterras of een strakke oprit.

Tegenwoordig is de bestrating niet meer uit de tuin weg te denken. Doordat we meer van onze tuin willen genieten en er minder in willen werken is bestrating een goede oplossing, deels of geheel. Het is dan ook onmisbaar bij het aanleggen van een mooie tuin. Uw tuin laten bestraten door NvB Tuinen kan onkruidvrij, waardoor u straks nog meer van uw tuin geniet.

Oprit

Ook de oprit maakt deel uit van de eerste indruk van uw woning of kantoorpand. Het is belangrijk dat een oprit toegankelijk en praktisch is aangelegd. Voor het bestraten van de oprit kijk ik naar de huidige situatie, bespreken we uw persoonlijke voorkeuren en geef ik een advies. U kunt bij de bestrating van de oprit kiezen voor tegels, klinkers en natuursteen, maar ook voor een halfverharde oprit met bijvoorbeeld grind of split. Zolang er maar voldoende draagkracht is voor zware belasting zoals auto’s.

 

Bespreek met mij uw wensen en indien mogelijk en gewenst kom ik vooraf een kijkje nemen om een goed advies te geven.

Bestratingen22

Foto's van mijn werk: